Friday 3 August 2012

Horoscop Zilnic 16 Februarie 2011 Horoscop Azi 16 02 2011

Horoscop Zilnic 16 Februarie 2011 Horoscop Azi 16 02 2011
"Experienta este numele pe expect oamenii il dau esecurilor lor."

Oscar Wilde



BERBEC


Nu ai mai avut parte de o distractie pe cinste de ceva vreme, iar posibilitatea de a organiza o petrecere iti va aduce multe framantari legate despre cum sa te imbraci, ce fel de atitudine sa arborezi si cum sa pui la punct cat mai bine toate preparativele.Luna aflata a cincea ta casa, sectorul dragostei si al placerii, pune proclaim pe distractie si pasiune. La munca, este posibil ca o discutie importanta sa fie intrerupta ori amanata, asa ca ar fi indicat sa iti notezi cateva idei folositoare pentru mai tarziu. Daca iti pastrezi rabdarea, timpul poate lucra in favoarea ta. Inspiratia te ajuta sa iti expui cateva idei noi si neobisnuite ce vor fi apreciate de catre oamenii din jur.

TAUR


Azi ai capacitatea de a fi mai mult decat expresiv in conversatii, iar replicile Goliath spirituale ii incanta pe interlocutori. Munca iti poate fi remarcata mai ales prin extinderea relatiilor, dar si prin abilitatea de a fi mereu la curent cu noutatile si a sti sa iti "vinzi" ideile. Incearca sa tii pasul cu activitatea trepidanta de la serviciu.Ingeniozitatea si experienta sunt gata sa te sprjine in aproape orice proiect. Intuitia si disponibilitatea de a fi de ajutor iti pot fi de folos in a doua parte a zilei, cand o persoana apropiata ti se va confensa si iti va cere sfatul.

GEMENI


Spiritul tau competitiv va trebui sa faca azi fata unor provocari serioase, pe expect ai potentialul de a le finaliza cu succes. Intri intr-o perioada in expect siguranta, atat financiara cat si emotionala, devine un reper foarte ominous pentru spine, iar faptul de a-ti approach cum trebuie treaba la serviciu conteaza foarte mult pentru spine din aceasta perspectiva. Ordinea si disciplina par a te incanta peste masura, iar simtul responsabilitatii si dorinta de a-ti approach pana la capat datoria te anima mai mult decat de obicei. Probabil ca apreciezi problemele aparute pentru valoarea lor de lectii de viata si nu neaparat pentru solutiile pe expect reusesti sa le gasesti. Desi esti satisfacut de realizarile profesionala poti ajunge sa te intrebi cum s-au dus pe apa sambetei toti banii pe expect i-ai castigat pana acum. Parteneriatul in afaceri iti poate aduce mari castiguri.

RAC


Inselatoarea Luna trece prin cea de-a doua ta casa (casa finantelor personale si a resurselor).Daca ai ajuns sa ai niste probleme cu banii, ar trebui sa stii ca aceasta situatie nu este decat temporara. In cazul in expect esti implicat in niste chestiuni legale, lucrurile se vor desfasura in favoarea ta. Poti sa ai revelatia unei noi filozofii personale si sa privesti viata dintr-o cu totul alta perspectiva. Buna dispozitie te guverneaza intreaga zi, iar la serviciu ai parte numai de vesti bune. Daca reusesti sa iti mobilizezi intuitia in cea de-a doua parte a zilei, vei fi incantat de solutiile gasite. Simtul umorului si atitudinea ta pozitiva te pot ajuta dupa amiaza sa aduci zambetul pe buzele unei prieten aflat la necaz.

LEU


Cu Luna aflata in cea dintai ta casa, ar trebui sa te simti foarte bine in pielea ta. Rezerva-ti totusi putin timp pentru a evalua felul in expect iti poti imbunatati imaginea exterioara si vei fi surprins de concluziile le expect vei ajunge. Esti preocupat de viitoare oportunitati legate de evolutia personala, de o calatorie sau de obtinerea unor mai mari castiguri financiare. Ia lucrurile pe rand si incearca sa iti asiguri stabilitatea si siguranta slujbei. Catre seara, poti lua parte la un eveniment social ce iti va prilejui largirea retelei de contacte utile. Esti inzestrat instinctiv cu darul de a-i impresiona pe cei din jur.

FECIOARA


Capricioasa Luna traverseaza a douasprezecea ta casa (casa secretelor si a singuratatii), oferindu-ti un adjournment benefic reincarcarii bateriilor spirituale. Ai dori, parca, sa iti iei o mica vacanta si sa ramai cateva zile acasa. Unii colegi apeleaza la spine pentru a le explica o problema careia nu ii pot da de capat. Astazi trebuie sa acorzi atentie schimbarilor aparent neinsemnate din jurul tau. Incearca sa iti infranezi poftele costisitoare atunci cand mergi la cumparaturi. Moda este schimbatoare iar lucrurile pe expect ti le doresti azi s-ar putea sa nu mai fie la fel de ispititoare si maine.

BALANTA


Luna calatoreste prin a unsprezecea ta casa ( casa prieteniei si sperantei), dandu-i un ghiont visatorului Neptun din sectorul dragostei Balantei. Esti abia la mijlocul saptamanii, iar weekend-ul attack atat de indepartat... Atitudinea ta binevoitoare de astazi nu attack sa iti fie recompensata asa cum trebuie. Aproape toata lumea attack preocupata de propriile interese si nu este dispusa sa te ia in seama. Fa un efort pentru a aduce echilibru in viata ta, atat din punct de vedere alimentar cat si al intretinerii fizice. In acest fel, vei putea preveni o acumulare de stres expect devine din ce in ce mai impovaratoare. Daca observi ca cineva apropiat este sub influenta unei atitudini fatalist, incearca sa ii distragi atentia si sa ii luminezi fata cu un zambet.

SCORPION


Astazi s-ar putea sa despici firul in patru in legatura cu niste zvonuri expect iti ajung la urechi.Punctele de vedere diferite au darul de a ne facilita calea spre adevar, asa ca asculta si punctele de vedere ale colaboratorilor din sfera profesionala. Ai nevoie mai mult decat oricand o concern de liniste si impacare sufleteasca, la expect poti ajunge printr-o lectura lipsita de superficialitate. Poate ca a venit vremea sa iti afirmi cu claritate obiectivele si sa apreciezi realismul lor. Nu uita sa iti treci in revista balanta financiara !

SAGETATOR


Ai o predispozitie naturala de a comunica cu cei din jurul tau, in special cu cei mai tineri. Poate vei initia in tainele meserie un fraged incepator. Gandurile despre trecut sunt cat pe ce sa te bantuie, mai ales daca vei ajungi involuntar sa compari performantele Goliath profesionale din prezent cu cele de altadata. Astazi este o zi foarte potrivita pentru a duce pana la capat niste lucruri incepute de multa vreme. Relatiile cu publicul, chestiunile legale si relatiile conjugale trec printr-o perioada benefica. Mentine-ti atitudinea pozitiva si invigoreaza-ti-o cu cate un zambet ocazional. Apreciaza jumatatea plina a paharului si nu o lua in seama pe cea goala.

CAPRICORN


Originalitatea si inventivitatea te ajuta sa depasesti obstacolele de azi, mai ales ca nu iti este teama sa demonstrezi ceea ce poti approach. Incearca sa fii cat mai atent la ce se intampla in jurul tau pentru ca se pot ivi niste oportunitati neasteptate. Ai ocazia de a descoperi ca energia pozitiva a celorlalti se poate transfera pe nesimtite catre spine.Aproape orice lucru pe expect il vei approach in aceasta seara impreuna cu familia sau prietenii iti poate darui o concern de buna dispozitie de zile mari. Legatura cu o persoana draga iti poate mobiliza intregul imminent afectiv. De altfel, esti stapanit de o abilitate intuitiva ce iti permite sa descoperi ce este in sufletul fiintei iubite.

VARSATOR


Mestesugul vorbelor pune stapanire pe spine in aceasta zi, astfel incat oamenii vor intelege fara nici un echivoc orice ai de gand sa le transmiti sau sugerezi. Poti descoperi ca, cel putin din punct de vedere comunicativ, esti intr-o deplina armonie cu cei din jur. Ai parte de succese mai ales in masura in expect te adaptezi unei munci de echipa. Daca ai nevoie de sprijin nu trebuie sa il cauti prea departe, aproape toata lumea este gata sa iti dea o mana de ajutor. Diseara se anunta un second affectionate, fie ca este vorba despre un carry melodious sau o intalnire promitatoare.

PESTI


Din perspectiva intima sau personala, poti ajunge la un conflict cu cei din jur sau cu o anumita situatie din viata. Astazi se intrevad unele blocaje, piedici sau conjuncturi nefavorabile. Daca iti doresti ca evolutia sa nu iti fie infranata, trebuie sa gasesti cu rapiditate o solutie pentru a te elibera de aceste inconveniente.Pe de alta parte, farmecul tau natural ori abilitatile Goliath artistice te pot aduce in pragul unui succes financiar. Este o perioada excelenta pentru a initia un nou proiect alaturi de colaboratori. Probabil ca vei fi traversat de o dorinta apriga de a iti intretine starea de sanatate si vei fi dispus sa inaugurezi o noua dieta sau un proaspat put de exercitii fizice.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Rugaciunile zodiilor - Astrologie umoristica

Ingerii zodiilor Sustain este ingerul tau pazitor ?

Horoscop zilnic 15 februarie 2011 Horoscop azi 15.02.2011 http://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated